V sobotu 12.11. sa podarilo nášmu futbalovému klubu obnoviť ďalšiu tradíciu. Po „pandemickom“ výpadku v rokoch 2020 a 2021 sme znovu zorganizovali Párty, ktorá nebola o nič horšia ako tie tri predchádzajúce. Pod vedením Jara Križana sme dali dokopy skvelú tombolu, v ktorej si návštevníci našli okrem rôznych IT pomôcok, fliaš, upomienkových predmetov, oblečenie či iných hodnotných vecí hlavne bicykel a televízor. A 22 cien nebolo jediným lákadlom. Tradičná firma na catering, overený DJ, príjemná atmosféra a známe tváre. To všetko dokopy znamenalo veľmi príjemnú akciu. Ocenili ju všetci prítomní sediaci pri dvanástich zaplnených stoloch. Do budúceho ročníka, ktorého termín si už teraz môžete zaznačiť do kalendára (sobota 18.11.2023), určite prídeme aj na to, ako naplno využiť aj ozvučenie v Kultúrnom dome. Tento rok to tak úplne nebolo, na čo najviac doplatil stand-up komik.

Všetkým zúčastneným, organizátorom aj pomocníkom FK Vajnory ďakuje za ich príspevok a účasť, ktorou podporili našu snahu vytvoriť družstvám čo najlepšie podmienky. Počet detí u nás sa už pomaly blíži k číslu 200, k tomu treba prirátať aj mužov či trénerov, takže každá pomoc je vítaná.

Vďaka patrí aj tým, ktorí (okrem FK Vajnory) venovali ceny do tomboly: Vajnorská podporná spoločnosť, obec Vajnory, SFZ, BFZ, firmy ANP, Evision, mäsiarstvo Nord, Rival fitness či jednotlivci Lukáš Zeman, Marián Zeman, Laco Szabo a Marek Sirmoš. Ďakujeme